Pączki Z Galaretką

Pączki Z Galaretką
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Pączki galaretki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zmielony cynamon, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 21%. Spróbuj Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Pączki Z Galaretką, oraz Pączki Z Galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże, 1/2 szklanki ciepłej wody i miodu w małej misce lub miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić w ciepłym miejscu na 5 minut lub aż mieszanina zacznie rosnąć i stanie się spieniona.
3
W dużej misce wymieszać mąkę, 1/4 szklanki cukru, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać mieszaninę jajek i drożdży i wymieszać, aby zmiksować na lepkie ciasto. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładka i miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
5
Umieść w wysmarowanej misce i przykryj luźno; odstawić w ciepłe miejsce około 1 godziny lub do prawie podwojenia wielkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dziurkować ciasto i rozwałkować do grubości 1/2 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
7
Pokroić w 1 1/2-calowe rundy i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem lub papierem woskowym. Przykryć luźno i odstawić na 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
8
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 355 do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Smażyć 4 do 5 rund na raz, aż złoty kolor będzie brązowy, 45 do 60 sekund na stronę.
10
Odcedzić na papierowych ręcznikach; zwijać w cukrze, aby pokryć na ciepło. Powtórzyć z pozostałymi pączkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
Napełnij torebkę ciasta dżemem. Zrób dziurę w jednym końcu każdego pączka drewnianym szpikulcem. Wciśnij końcówkę ciasta do otworu, a do każdego pączka Wrzuć około 2 łyżeczek dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
SzaszłykiSzaszłyki
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn