Północnoniemiecki Gruenkohl (jarmuż) i kiełbasa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, sól i mielony pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 217 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Północnoafrykańska zupa z ciecierzycy i jarmużu, Patelnia Na Kiełbasę Po Niemiecku, oraz Pizza Z Kiełbasą Po Niemiecku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia i wymieszać jarmuż; gotować przez 1 minutę i wyjąć z wody łyżką szczelinową. Odstaw blanszowaną jarmuż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Miejsce boczek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż rumiane, często mieszając, o 8 protokół. Wymieszać w cebuli, i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać blanszowane jarmuż, i gotować, aż jarmuż jest jasnozielony i zaczyna się miękka, o 4 protokół.
Wlać wystarczającą ilość wody do pokrycia i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i mieszać w granulkach bulionu wołowego i gałki muszkatołowej. Dusić jarmuż do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu Wołowego
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Jarmuż
4
Musztardę wymieszać z kapustą, a na wierzchu położyć plasterki szynki i kiełbasy. Dusić jarmuż, szynka, i kiełbaski, aż kiełbaski są gotowane przez, o 35 więcej minut. Przed podaniem doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Linki Do Kiełbas
Plastry Szynki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Jarmuż
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.