Północnoafrykańska zupa rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Inspiracja północnoafrykańska Rub dla ryb i kurczaka, Północnoafrykańska Zupa Z Ciecierzycy, oraz Zupa Północnoafrykańska (Wegetariańska) dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.