Pyszne Chrupiące Pieczone Ryby

Pyszne Chrupiące Pieczone Ryby
Pyszne chrupiące pieczone ryby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 221 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pieprz cayenne, cytryna klin, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chrupiąca Pieczona Ryba, Chrupiąca Pieczona Ryba, oraz Chrupiąca Pieczona Ryba dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn