Puszyste naleśniki dyniowe
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj Puszyste Naleśniki Dyniowe. Za 1,26 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 12 g białka i 11 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 osobom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pod ręką ekstrakt waniliowy, sodę oczyszczoną, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 58%. Ten wynik jest solidny. Puszyste naleśniki dyniowe, puszyste naleśniki dyniowe i puszyste naleśniki dyniowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. W drugiej misce wymieszaj mleko, jogurt, dynię, jajko, olej i wanilię; wymieszać z suchymi składnikami tylko do momentu ich zwilżenia.
Wlać ciasto 1/2 szklanki na gorącą patelnię pokrytą sprayem kuchennym; obrócić, gdy na wierzchu utworzą się bąbelki. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.