Puszyste Naleśniki

Puszyste Naleśniki
Puszyste naleśniki mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji śniadaniowej. Ten przepis zawiera 4 porcje z 283 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, jajka, mąki i tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Z łyżką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Puszyste Naleśniki, Puszyste Naleśniki, oraz Najlepsze Puszyste Naleśniki.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz jajko, mleko i tłuszcz; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MlekoMleko
JajkoJajko
3
Wlać ciasto o 1/4 szklanki na natłuszczoną gorącą patelnię. Obróć, gdy na naleśnikach utworzą się bąbelki; gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn