Puree zimowe z indyjskimi przyprawami
Przepis puree Winter Squash z indyjskimi przyprawami jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ta przystawka ma 254 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, oleju roślinnego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z dynią zimową i kurczakiem z indyjskimi przyprawami, Pieczona Dyni Z Indyjskimi Przyprawami, Jogurtem I Nasionami, oraz Indyjska Zapiekanka Do Squasha Zimowego.
Instrukcje
Na 2 dużych, obranych blachach do pieczenia skropić wycięte boki kabaczka oliwą i doprawić solą i pieprzem. Włącz połówki squasha Wyciąć Boki w dół i smażyć przez około 45 protokół, lub do miękkości.
Tymczasem w dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodać nasiona gorczycy i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając garnek, aż pop, o 1 minutę.
Przenieść nasiona do małej miseczki.
Dodaj pozostałe 1/3 szklanki oleju do garnka.
Dodać czosnek i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodać kolendrę, kurkumę i pokruszony czerwony pieprz i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Używając dużej łyżki, zeskrobać mięso squasha ze skórek do garnka.
Dodać wodę i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając i lekko zacierania squash, aż mieszane i ogrzewane przez. Doprawić dynię solą i pieprzem.
Przenieść do miski, top z prażonymi ziarnami gorczycy i służyć.