Puree Z Jarmużu
Puree z jarmużu to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz masło, zieloną cebulę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puree ziemniaczane z kapustą, Puree ziemniaczane z kozim serem i kapustą, oraz Lekkie puree ziemniaczane z kapustą i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj jarmuż i zieloną cebulę; smażyć 1 minutę. Wymieszać z mlekiem i pieprzem.
Dodać jarmuż do ziemniaków; wymieszać do połączenia.