Puree z ziemniaków mamy a la King może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1046 kalorii, 17g białka, oraz 68 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz masło, czosnek w proszku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dużego rondla dodaj ziemniaki, korzeń selera i 1 łyżkę soli i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu do przetargu widelec, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odcedzić ziemniaki i korzeń selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj 9-na-13-calową patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół