Puree Kalafior Piec
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Puree kalafior piec może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, parmezan, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, Puree Kalafiorowe, oraz Puree Kalafiorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj kalafior, przykryć, i pary do miękkości, 5 do 10 protokół.
Przełożyć kalafior do miski.
Rozgnieść kalafior z serem śmietankowym, aż będzie gładki; wymieszać z parmezanem, czosnkiem w proszku, solą i czarnym pieprzem. Mieszanka łyżka do naczynia 1-quart zapiekanki; top z serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie i ser cheddar topi się, 10 do 15 protokół.