Puree Kalafior Piec

Puree Kalafior Piec
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Puree kalafior piec może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, parmezan, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, Puree Kalafiorowe, oraz Puree Kalafiorowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj kalafior, przykryć, i pary do miękkości, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Przełożyć kalafior do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Rozgnieść kalafior z serem śmietankowym, aż będzie gładki; wymieszać z parmezanem, czosnkiem w proszku, solą i czarnym pieprzem. Mieszanka łyżka do naczynia 1-quart zapiekanki; top z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie i ser cheddar topi się, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn