Puree Do Squasha Kabocha
Puree do squasha Kabocha to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 197 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, brązowy cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Zupa Kabocha Squash, Kabocha Squash Red Curry, oraz Kabocha Squash.
Instrukcje
Pokrój squasha na pół i wyrzuć nasiona.
Umieść połówki squasha, Wyciąć Boki w dół, w 13 x 9-calowym szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia i dodaj 1/2 szklanki wody do naczynia. Przykryć i piec w 450 przez 40 minut lub aż squash będzie miękki.
Wyjmij squasha z patelni i odstaw na 10 minut.
Usunąć miąższ ze skóry i wyrzucić skórę.
Połączyć miąższ squasha, 1/2 szklanki brązowego cukru i pozostałe składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.