Pumpkin Spice Cake with Cinnamon Cream Cheese Frosting
Pumpkin Spice Cake with Cinnamon Cream Cheese Frosting wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz masło, serek śmietankowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Cinnamon Bun Cake With Cream Cheese Lukier, Pumpkin Spice Cake with Cinnamon Cream Cheese Frosting, oraz Łatwe Babeczki Pumpkin Spice Z Lukrem Cynamonowo-Serowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Wymieszać dynię, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać mieszankę ciasta i oleju. Ubić jajka, a następnie złożyć w mieszaninie dyni. Wymieszać wanilią.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby lukier twarogowy: masło i ser śmietany śmietany razem, aż lekkie i puszyste. Ubić cukier cukierniczy, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z cynamonem i wanilią.
Rozłóż lukier na ostudzonym cieście.