Pumpkin Cheese Swirled Pie
Pumpkin Cheese Swirled Pie wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz jajka, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pumpkin Cheese Swirled Pie, Wirowane Batoniki Z Dyni-Serem Śmietankowym, oraz Krem Krem Ser Pumpkin Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ubić serek z mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty. Stopniowo mieszaj w 1/4 szklanki lekkiego syropu kukurydzianego i ekstraktu waniliowego, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
W średniej misce wymieszaj dynię, jajka, odparowane mleko, 1/4 szklanki lekkiego syropu kukurydzianego, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, imbir i sól. Ubić mieszaninę, aż będzie gładka.
Ułożyć ciasto na średniej blasze do pieczenia i wypełnić mieszaniną dyni. Upuść ser śmietankowy przez zaokrąglone łyżki stołowe na mieszaninę dyni. Używając noża, zawirować mieszaniny, tworząc efekt marmurkowy.
Piec 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.