Smażone Na Patelni Hamburgery Krabowe W Stylu Azjatyckim
Przepis smażone na patelni Azjatyckie hamburgery krabowe jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 871 kalorii. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka oleju roślinnego, ząbki czosnku, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Azjatyckie Ciastka Krabowe, Hamburgery w stylu azjatyckim, oraz Azjatyckie Smażone Kulki Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić jajka. Zamieszać w mascarpone aż do wymieszania.
Dodaj 1/2 szklanki odsączonego kimchi, dwie trzecie mielonego czosnku, 1/2 łyżeczki soli i imbiru. Złóż w krabmeat i 1/2 szklanki panko lub zwykły suchy bułka tarta. Pat mieszaninę mięsa krabowego na 6 hamburgery, przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż hamburgery krabowe są schłodzone i firmy, o 30 protokół.
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez z sokiem z limonki, Sambal oelek, musztardą, skórką z limonki i pozostałym mielonym czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem. W dużej misce, wrzucić endywii z marchewką, Pozostałe 1 szklanka kimchi i 2 łyżki soku marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Sambal Oelek
1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.