Pumpkin Cheese Ball
Pumpkin Cheese Ball może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kliny jabłkowe, paprykę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Pumpkin Cheese Ball, Pumpkin Cheese Ball, oraz Pumpkin Cheese Ball dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ser Cheddar i następne 4 składniki w misce do wymieszania. Przykryć i schłodzić 4 godziny lub do momentu, aż mieszanina będzie wystarczająco mocna, aby mogła być ukształtowana.
Uformuj mieszankę w kulkę, aby przypominała dynię. Wygładzić całą zewnętrzną powierzchnię za pomocą szpatułki lukierowej lub noża stołowego. Wykonaj pionowe rowki w kulce, w razie potrzeby, za pomocą opuszków palców.
Pokrój kwiaty z łodygi brokułów i zarezerwuj do innego użytku.
Pokrój łodyżkę, aby przypominała dyniową łodygę, i naciśnij w górę kulki sera.
Podawać kulkę serową z klinami jabłkowymi.
Uwaga: do przodu, owinąć kulkę sera w folię bez łodygi i przechowywać w lodówce do 2 dni. Dołącz łodygę przed podaniem.