Pudding Kukurydziany Cajun
Pudding kukurydziany Cajun może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 13g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, papryka, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany Cajun, Budyń Chlebowy Cajun, oraz Dip Kukurydziany Cajun.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło dno i boki naczynia do pieczenia 3-quart, i posypać bułkę tartą równomiernie pokryć dno i stronę naczynia.
Odetnij kukurydzę z kolby w dużej misce, a następnie zeskrobaj kolbę przez misę po raz drugi, aby uwolnić całe mleko kukurydziane, a następnie odstaw na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, dodać kukurydzę, 1 1/2 łyżeczki soli i cayenne.
Saute przez 2 do 3 minut.
Dodać boczek i saute aż chrupiące.
Dodać cebulę i paprykę, gotować do miękkości, a następnie zdjąć z ognia.
W średniej misce, ubij razem śmietanę, mleko, jajka, parmezan, mąka kukurydziana, cukier, pieprz i gałka muszkatołowa do spienienia.
Dodać mieszaninę kukurydzy i wymieszać, aby połączyć.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec 35 do 40 minut, aż firma.
Podawać na gorąco z piekarnika.