Pudding Czekoladowo-Orzechowy
Budyń Czekoladowo-Orzechowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 237 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Holenderskie kakao procesowe, śmietanę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Pudding, Pudding Czekoladowo-Orzechowy, oraz Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i kakao; wymieszać trzepaczką.
Ubij w mleku i śmietanie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 1 minutę lub aż gęsty i bąbelkowy.
Dodaj czekoladę i masło orzechowe, mieszając, aż będzie gładka. Łyżka około 1/3 szklanki budyniu do każdej z 6 misek. Top każdej porcji z 1/2 łyżeczki orzeszków ziemnych.