Ptysie Kremowe

Ptysie Kremowe
Cream Puffs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 843 kalorie, 27g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, cukier, krem czekoladowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs), oraz Kremy lub eklerki z kremem z ciasta waniliowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W dużym rondlu połączyć wodę, masło, cukier i sól i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj mąkę na raz i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż ciasne ciasto uformuje się i odciągnie od strony patelni, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W misce ubić 7 jajek i dodać do ciasta w czterech partiach, energicznie mieszając między dodatkami, aż jajka zostaną całkowicie włączone i ciasto będzie gładkie. Ciasto powinno być błyszczące i bardzo powoli zwisać, rozciągać się i spadać z łyżki grubymi wstążkami. W razie potrzeby ubić Pozostałe jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Przenieść ciasto do worka rurowego wyposażonego w gładką końcówkę o średnicy 1/2 cala. Rury 1 1/2-calowe kopce na blachy do pieczenia, pozostawiając 1 cal między nimi. Spryskaj kopce nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kopce BarKopce Bar
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec choux przez około 35 protokół, aż rumiane i dmuchane, przesuwając arkusze od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Niech ostygnie całkowicie.
10
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij wierzchołki i rezerwy. Dolną połówkę wypełnić słodzoną bitą śmietaną i świeżymi malinami lub kremem z ciasta czekoladowego. Wymień blaty, kurz cukrem cukierniczym i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do CiastKrem Do Ciast
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn