Pstrąg żony Millera: Sogliola alla Mugnaia
Miller 's Wife' s Trout: Sogliolan alla Mugnaia może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 564 kalorie, 45g białka, oraz 37g tłuszczu każdy. Na 7,79 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka soli, mąki, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Kurczak jako żona rolnika: Pollo alla Contadina, Sole Meunière (Filetto di Sogliolan al Limone) z ulubionych s Lidii, oraz Łatwe i zdrowe kandyzowane ignamy Robin Miller.
Instrukcje
Zanurz rybę w mące i strząśnij nadmiar.
Na dużej patelni nonstick podgrzać 2 łyżki masła i oleju na średnim ogniu.
Smażyć rybę z obu stron, aż ładnie się złotobrązowe, około 5 minut na stronie.
Wyjąć rybę na półmisek i ogrzać. Wyrzucić tłuszcz do gotowania i wytrzeć patelnię do czysta.
Powróć patelnię do ognia i rozpuść w niej 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodaj sok z 1 cytryny i pietruszki.
Pozostałą cytrynę pokroić w kliny i ułożyć wokół ryby i od razu podawać.