Pstrąg wędzony z sałatką z octu słodowego nadziewany śmietanką

Pstrąg wędzony z sałatką z octu słodowego nadziewany śmietanką
Wędzony pstrąg z sałatką z octu słodowego faszerowany śmietanka to hor d ' oeuvre, który serwuje 70. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 87 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ikrę pstrąga, koszerną sól i pieprz, ocet słodowy i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 56%. Tosty z wędzonego łososia z syropem z octu słodowego, Kanapki ziemniaczane Nadziewane kwaśną śmietaną i wędzonym pstrągiem, oraz Kurczak Z Octem Słodowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej frytownicę do 350 stopni F.
2
Przygotuj wędzarnię za pomocą zrębków, aby utrzymywała temperaturę od 150 do 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Umieść filety z pstrąga na stojakach do wędzenia skórą do dołu, oddzielając je o co najmniej 1/4 cala i włóż do wędzarni. W razie potrzeby dostosuj ogień i gotuj, aż ryba będzie nieprzezroczysta, przyciemni kolor i uzyska pożądany poziom smaku dymu, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Usuń skórę i kości, obierz na duże kawałki i umieść w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Odetnij DNA śmietanek, aby usiadły płasko, i wyciągnij środkowy miąższ każdego z nich.
6
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę, ocet, koperek, chrzan i cebulę i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Polej trochę dressingu pstrągiem, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
8
Dodaj więcej chrzanu i musztardy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
9
Smaż ziemniaki partiami, aż będą złote i chrupiące, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
10
Odcedź na tacy wyłożonej ręcznikiem papierowym i dopraw solą. Faszeruj ziemniaki sałatką z pstrąga i udekoruj gałązkami kopru i ikrą pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
PstrągPstrąg
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Wędzony pstrąg działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 67 dolarów.
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Ciemnoczerwony kolor z ceglaną obwódką. Aromaty są kwiatowe i owocowe dominujące składające się z malin i wiśni bing z subtelnyminuty cedru, ziela angielskiego i anyżu. Cały element klastra zapewnia pikantność na podniebieniu z gładką teksturą iślady mineralności, które prowadzą do utrzymującego się wykończenia napędzanego kwasem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia19
Magazyn