Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym

Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym
Pstrąg rozmarynowy z sosem wiśniowo-pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 7,91 zł za porcję. Jeśli masz ocet balsamiczny, pstrąg, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową, Kurczak rozmarynowo-Feta w sosie pomidorowo-oliwkowym, oraz Red onion, cherry tomato & rosemary fougasse.

Instrukcje

1
W misce wymieszać pomidory, szalotkę, ocet i posiekane. Wymieszać w 1 łyżce oleju.Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Otwórz pstrąg jak książkę na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
3
Posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Umieść 2 gałązki rozmarynu na każdej; złóż, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
5
Podziel 3 łyżki oleju między 2duże Patelnie nieprzywierające.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Miejsce na średnim ogniu.
7
Dodaj 2 pstrąga do każdej patelni. Cooktrout do brązowego na zewnątrz i tylko nieprzezroczyste incert, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Transfer toplates. Łyżka sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn