Pstrąg nakrapiany z nadziewanymi krabami Piquillos, Edamame i winegretem truflowym
Pstrąg nakrapiany z nadziewanymi krabami Piquillos, Edamame i truflowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 48g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $5.85 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, octu ryżowego, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj John Besh ' s Louisiana Speckled Trout Amandine, Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem, oraz Chill Out, styl Hiszpański: żółty pomidor Gazpacho, tosty migdałowe bułka Tostowa, Sałatka z tuńczykiem Nadziewane Piquillos lub pomidory śliwkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce, dobrze ubijając. Wymieszać edamame i kolejne 4 składniki. Odstawić.
Rozgrzać 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Gotować 2 filety z pstrąga, strona skóry w dół, 5 minut lub aż skóra staje się chrupiące i lekko rumiane. Włączyć ryby i gotować dodatkowe 5 minut lub do czasu zakończenia. Powtórzyć z pozostałym masłem i pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga
Masło
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Łyżka sałatka edamame na każdym z czterech talerzy. Top z pstrągiem i piquillos nadziewane krabami.