Pręty Figowe
Batoniki figowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wanilii, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 9-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania. W małej misce, beat 1/2 szklanki masła, 1/4 szklanki cukru granulowanego i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Na małej prędkości, ubić w 1 szklance mąki, aż miękkie ciasto tworzy. Naciśnij ciasto na dnie patelni.
Piec 10 do 15 minut lub do środka jest ustawiony.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym gotuj składniki napełniające na średnim ogniu od 5 do 10 minut, często mieszając, aż figi będą miękkie i większość cieczy zostanie wchłonięta.
W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki mąki, brązowy cukier i 3 łyżki masła, za pomocą blendera ciasta lub widelca, aż kruchy. Wymieszać z owsem i orzechami włoskimi.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż krawędzie są bąbelkowe i polewa jest jasny złoty brąz. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.