Przystawki Wieprzowe Z Grilla
Grillowane przystawki wieprzowe to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, miód, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przystawki Wieprzowe Sezamowe, Grillowany Boczek-Przystawki Cebulowe, oraz Grillowane Pomidorowe Przekąski Salsan dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę na 1/8 cala. plastry, a następnie pokrój każdy plasterek na pół. W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pozostałe składniki; dodaj wieprzowinę. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 2-4 godziny, od czasu do czasu obracając.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Nawlecz wieprzowinę na metalowe lub namoczone drewniane szpikulce. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Grill, bez przykrycia, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 2-3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe.