Przystawka Z Parmezanem Z Cukinii
Cukinia parmezan przystawka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, ząbki czosnku, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Przystawka Z Cukinii, Parmezan Szparagi Prosciutto Phyllo Spears Przystawka, oraz Przystawka Czosnkowa Z Cukinią (Mutabbal Koosa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieścić cukinię w garnku z około 1 cala wody. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 10 protokół.
Odcedzić cukinię i przenieść do dużej miski. Rozgnieść widelcem, a następnie przenieść do drobnego Sitka siatkowego lub sita, naciskając, aby uwolnić nadmiar wody. Wróć do miski do mieszania.
Roztopić 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, i gotować, aż lekko rumiane uważając, aby nie spalić czosnek.
Zdjąć z ognia, wymieszać z cukinią.
Wymieszać jajka, parmezan, bułkę tartą i bazylię. Doprawić solą i pieprzem.
Masło 8 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z pozostałym masłem.
Wlać mieszaninę cukinii do naczynia i równomiernie rozprowadzić.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż firma w środku i lekko rumiane na górze, o 45 protokół. Pozostawić do ostygnięcia, pokroić w kwadraty i podawać.