Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczami i Pecorino
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczami i Pecorino może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.41 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz Cebulki kopru włoskiego, pomarańcze pępkowe, grubo pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ogolony koper włoski z krewnymi pomarańczami, Pecorino i granatami, Ogolona Sałatka Z Kopru Włoskiego, Pomarańczy I Pecorino, oraz Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego Z Ogolonym Pecorino Pepato.
Instrukcje
Gotuj sok z granatów w małym ciężkim rondlu, aż zmniejszy się do około 1/4 szklanki, około 6 minut.
Przełożyć do małej miski lub miarki i szybko schłodzić w łaźni lodowej.
W międzyczasie pokrój koper włoski w cienkie plasterki papieru za pomocą krajalnicy.
Z pomarańczy pokroić skórkę, w tym całą białą skórkę.
Segmenty cięte wolne od błon i grubo posiekane.
1/2 łyżeczki soli ubić do soku z granatów, następnie ubić w oleju.
Ułóż koper włoski i pomarańcze na talerzach sałatkowych lub włóż do dużej miski sałatkowej.
Posypać serem i skropić sosem. Doprawić pieprzem.