Przyprawiona Polędwica Wieprzowa Crostini

Przyprawiona Polędwica Wieprzowa Crostini
Przepis przyprawione polędwiczki wieprzowe Crostini może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 70 centów za porcję. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę czosnkową, ser, liście majeranku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawiona Polędwica Wieprzowa Crostini, Polędwiczki Wieprzowe Crostini, oraz Crostini z polędwicy wieprzowej ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej miseczce wymieszaj przyprawioną sól, pieprz czosnkowy, majeranek i szałwię. Przetrzyj mieszaninę wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
MajeranekMajeranek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić wieprzowinę na płytkiej patelni. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec odkryte 20 do 25 minut lub aż termometr czyta 68°. przykryć wieprzowinę folią aluminiową i odstawić 10 do 15 minut, aż termometr czyta160.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem zmniejsz temperaturę piekarnika do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść kromki chleba w nieczystej galaretce Roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec około 5 minut lub do chrupkości; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pokrój gorącą wieprzowinę na bardzo cienkie plasterki (lub chłodną wieprzowinę w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
9
Każdą kromkę chleba posmarować około 1/4 łyżeczki musztardy. Na wierzchu cienki plasterek wieprzowiny, 1 łyżeczka chutney, około 1/2 łyżeczki sera i liście majeranku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MusztardaMusztarda
SerSer
ChlebChleb
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Alma De Los Andes Reserva Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia8
Magazyn