Przyjemny Dla Tłumu Ryż Piec
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojego pudełka z przepisami, przyjemny dla tłumu Piec ryżowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 1,23 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 14g tłuszczu i w sumie 326 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masowej kiełbasy wieprzowej, ryżu, mieszanki zupy z makaronem z kurczaka i cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy obejmują Kakao Przyjemne Dla Tłumu, 12 tłumy zadowolone z sera, oraz Kuskus Przyjemny Dla Tłumu.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj bulion. Mieszaj mieszanki zup; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodaj ryż; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Na dużej patelni na średnim ogniu zrumienić i pokruszyć kiełbasę, aż przestanie być różowa.
Wyjmij łyżką cedzakową i odstaw na bok.
Wyrzuć wszystkie krople oprócz 1 łyżki stołowej.
Podsmaż seler, cebulę i paprykę w kroplach do miękkości. Dodaj kiełbasę, zupę grzybową, mieszankę kurczaka i ryżu, aż dobrze się wymieszają.
Wlać do dwóch natłuszczonych 2-1 / 2-qt. naczynia do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do miękkości ryżu.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.