Przepis Na Placek Rybny

Przepis Na Placek Rybny
Przepis na placek rybny jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 70 porcjami. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. 1658 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, filety z łososia, skórkę i usunięte kości, cytrynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Przepis Na Ryby Gefilte, Przepis Na Smażoną Rybę Z Sosem Sojowym, oraz Przepis Smoky Fish Chowder.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200C / 204° / gas 6 i zagotuj dużą patelnię osolonej wody. Ziemniaki obrać i pokroić na 2 cm kawałki. Gdy woda się zagotuje, dodaj ziemniaki i gotuj przez około 12 minut, aż będą miękkie (możesz wbić w nie nóż, aby to sprawdzić). Tymczasem zdobądź głęboką blachę do pieczenia lub naczynie z ceramiki i postaw w nim tarkę do pudełka. Obrać marchewkę. Seler, marchew i Cheddar zetrzeć na grubej stronie tarki. Użyj drobnej strony tarki, aby zetrzeć skórkę z cytryny. Chili drobno zetrzeć lub posiekać. Drobno posiekać liście i łodygi pietruszki i dodać je do tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
TarkaTarka
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Łososia i wędzonego plamiaka pokroić na kawałki wielkości kęsa i dodać do tacy z krewetkami. Wycisnąć sok z cytryny (bez pestek proszę!), skropić oliwą z oliwek i dodać szczyptę soli i pieprzu. Jeśli chcesz dodać szpinak lub pomidory, zrób to teraz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Plamiak WędzonyPlamiak Wędzony
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Wszystko dobrze wymieszać. Do tej pory ziemniaki powinny być ugotowane, więc odcedzić je w durszlaku i zwrócić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Skropić kilkoma dobrymi szczyptami oliwy z oliwek i dodać szczyptę soli i pieprzu. Rozgnieść, aż będzie ładnie i gładko, a następnie równomiernie rozprowadzić na wierzchu ryby i startych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Wstawić do nagrzanego piekarnika na około 40 minut, lub do czasu ugotowania, chrupiące i złociste na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać na gorąco z ketchupem pomidorowym, fasolką pieczoną, warzywami na parze lub uroczą zieloną sałatką
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
7
Tip

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia25
Magazyn