Przegrzebki z pieczarkami i sosem Whiskey

Przegrzebki z pieczarkami i sosem Whiskey
Przegrzebki z pieczarkami i sosem Whiskey to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka whisky, masło, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć whiskey można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey, Przegrzebki z pieczarkami w sosie z białego wina, oraz Zapiekane przegrzebki z pieczarkami i sosem szpinakowym.

Instrukcje

1
Grzyby wrzucić z sokiem z cytryny. Na patelni, rozpuścić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zaczną brązowieć, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż grzyby są głęboko rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
3
Przenieś na duży talerz.
4
Dodaj 1 łyżkę masła do patelni i roztopić na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj przegrzebki do patelni w równej warstwie i doprawić solą i pieprzem. Gotować przegrzebki niezakłócone, aż zaczną brązowieć i niektóre soki są wydzielane, o 2 protokół. Krótko wymieszać, a następnie przenieść przegrzebki i wszelkie zgromadzone soki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
6
Dodaj pozostałe 1/2 łyżka masła i szalotki na patelni. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj whiskey i ostrożnie zapal ją długim zapałką. Gdy płomienie gasną, dodać śmietanę, grzyby i wszelkie soki z przegrzebków. Dusić sos, aż lekko zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PrzegrzebkiPrzegrzebki
WhiskeyWhiskey
KremKrem
SOSSOS
8
Dodaj przegrzebki do sosu, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn