Przegrzebki Z Boczkiem W Sosie Pomarańczowo-Miodowym
Przegrzebki zawinięte w boczek z sosem pomarańczowo-miodowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 110 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka boczku, ząbki czosnku, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Przegrzebki z boczkiem w sosie gruszkowym, Przegrzebki Morskie zawinięte w boczek podane na kremowym sosie Brie, oraz Ziemniaki Zawinięte W Boczek Z Sosem Miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj przegrzebki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut.
Odcedzić przegrzebki, wyrzucić marynatę.
Umieść boczek na stojaku w patelni brojlerów; broil 6 cali od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwartymi) około 2 minut lub do kulejącego. Zawiń boczek wokół przegrzebków i zabezpiecz drewnianymi kostkami.
Broil 10 do 15 minut lub aż bekon jest chrupiące i przegrzebki są wykonywane, obracając po 7 minutach.
Przegrzebki podawać z sosem pomarańczowo-miodowym.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.