Przegrzebek Burger Sliders z Kolendro-Limonkowy majonez
Przegrzebek Burger suwaki z kolendry-Limonka Mayo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 402 kalorie, 3G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, olej roślinny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burger Sliders z karmelizowaną cebulą i Chipotle Mayo, Grillowane Burgery z kolendry z Teriyaki i ananasem, oraz Cilantro Lime Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej patelni saute cebuli na maśle na średnim ogniu, aż półprzezroczyste. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieść przegrzebki w robocie kuchennym i pulsuj, aż grubo posiekasz lub posiekasz ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Przenieść do dużej miski i dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem oleju roślinnego.
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.