Przecier Z Ciecierzycy

Przecier Z Ciecierzycy
Przecier z ciecierzycy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 230 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liść laurowy, mielony cynamon, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Puree z ciecierzycy z sałatką z kopru włoskiego, Hummus (przecier z ciecierzycy i tahini), oraz Bruschette z przecierem z ciecierzycy i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej średni garnek na średnim ogniu 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wlać 1/4 szklanki oleju, odczekać 1 minutę, a następnie dodać cebulę, 3 ząbki czosnku, chile, tymianek i liść laurowy. Gotować, mieszając, aż cebula zmięknie, 3 do 4 minut. Wymieszać z papryką, cynamonem i cayenne; następnie wymieszać ciecierzycę i 2 łyżki. woda. Gotować na małym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, 10 minut do mieszania smaków. Doprawić solą i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
4
Wir mieszaniny ciecierzycy w robocie kuchennym z 2 łyżkami. więcej wody, sól i pieprz do smaku, tahini, kminek, pozostały czosnek i 2 łyżki. olej. Czysta, aż będzie gładka, 7 do 8 minut, wirując do 2 łyżek. więcej oleju i 1/3 szklanki wody, aby uzyskać gładką, błyszczącą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
TahiniTahini
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn