Przebiśniegi Cytrynowe

Przebiśniegi Cytrynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj przebiśniegi cytrynowe. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, dodatkowy cukier cukierniczy, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Charlottes cytrynowe z twarogiem cytrynowym i kandyzowaną skórką cytryny, Pieczenie z Dorie: cytrynowy krem cytrynowy, oraz Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting # SundaySupper.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce masło śmietankowe, cukier cukierniczy i sól, aż będą lekkie i puszyste. Pokonaj ekstrakt. Stopniowo ubijaj mąkę. W razie potrzeby przykryj i wstaw do lodówki ciasto, aż będzie wystarczająco twarde, aby nadać mu kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
KremKrem
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Uformuj łyżeczki ciasta w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Miejsce 1. od siebie na nie natłuszczonych blachach do pieczenia; spłaszcz lekko dnem szklanki zanurzonej w granulowanym cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 10-12 minut lub do jasnobrązowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
6
Do nadzienia w małym ciężkim rondlu ubij jajko, cukier granulowany, sok z cytryny i skórkę z cytryny, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodaj masło; gotuj na średnim ogniu, ciągle ubijając, aż zgęstnieje, a termometr wskazuje co najmniej 170°, około 20 minut. Nie dopuścić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Natychmiast zdjąć z ognia.
9
Przełóż do małej miski; ostudzić. Naciśnij folię na powierzchnię wypełnienia. Wstaw do lodówki do ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Aby podać, rozłóż nadzienie cytrynowe na dnie połowy ciasteczek; przykryj pozostałymi ciasteczkami. Pył z cukrem cukierniczym. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CytrynaCytryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn