Przebiśniegi Cytrynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj przebiśniegi cytrynowe. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, dodatkowy cukier cukierniczy, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Charlottes cytrynowe z twarogiem cytrynowym i kandyzowaną skórką cytryny, Pieczenie z Dorie: cytrynowy krem cytrynowy, oraz Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting # SundaySupper.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce masło śmietankowe, cukier cukierniczy i sól, aż będą lekkie i puszyste. Pokonaj ekstrakt. Stopniowo ubijaj mąkę. W razie potrzeby przykryj i wstaw do lodówki ciasto, aż będzie wystarczająco twarde, aby nadać mu kształt.
Uformuj łyżeczki ciasta w kulki.
Miejsce 1. od siebie na nie natłuszczonych blachach do pieczenia; spłaszcz lekko dnem szklanki zanurzonej w granulowanym cukrze.
Piec 10-12 minut lub do jasnobrązowego.
Wyjmij z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Do nadzienia w małym ciężkim rondlu ubij jajko, cukier granulowany, sok z cytryny i skórkę z cytryny, aż się połączą.
Dodaj masło; gotuj na średnim ogniu, ciągle ubijając, aż zgęstnieje, a termometr wskazuje co najmniej 170°, około 20 minut. Nie dopuścić do wrzenia.
Natychmiast zdjąć z ognia.
Przełóż do małej miski; ostudzić. Naciśnij folię na powierzchnię wypełnienia. Wstaw do lodówki do ostygnięcia, około 1 godziny.
Aby podać, rozłóż nadzienie cytrynowe na dnie połowy ciasteczek; przykryj pozostałymi ciasteczkami. Pył z cukrem cukierniczym. Przechowuj resztki w lodówce.