Proste Topienie Tuńczyka
Proste Melts tuńczyk może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pieprz, marynowane Jalapeno, babeczki i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Tuńczyk Topi Się, Tuńczyk Topi Się, oraz My Take On Tuna Melts.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce połącz tuńczyka, mieloną cebulę i czarny pieprz. Masę podzielić na 4 połówki babeczek angielskich. Ułóż 3 plastry jalapenos na każdej połowie muffinki. Na wierzchu kromkę sera Cheddar.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku przez 10 minut, lub aż ser zacznie bąbelkować.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.