Prosta sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1002 kalorie, 25g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 5 minut. Mieszanka odcięte, jagody pszenicy, ocet sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką, Prosta sałatka z zielonej fasoli z sosem cytrynowym, oraz Prosta Zielona Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść mały rondel na średnim ogniu i dodaj olej. Gdy olej będzie gorący, wyjmij patelnię z ognia i dodaj jagody pszenne, a następnie połóż na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać szczyptę soli i pozostawić jagody do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodać wodę i gotować, aż zaczną się rozpadać, o 45 protokół. Spróbuj. Powinny być żujące, ale jędrne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Tymczasem przynieś garnek wystarczająco duży, aby pomieścić około 6 litrów wody, do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj sól, aż woda będzie smakować jak łagodna woda morska. Skąd będziesz wiedzieć? Skosztuj kropli wody.
Dodać kostki lodu i wyłożyć sitkiem. Wymieszać fasolkę szparagową do kąpieli lodowej, aby obudzić wszelkie ziarna, które są kulejące. Odcedzić i dodać je do wrzącej wody. Gotować fasolę przez 2 do 3 protokół. Użyj łyżki szczelinowej lub pająka, aby usunąć je z wody, przenosząc je natychmiast do tej samej kąpieli lodowej. Pozwól im usiąść na kilka minut w lodowej kąpieli, delikatnie obracając je w wodzie, aby zapewnić, że wszystkie chłodzą się w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Przełożyć zieloną fasolkę na ręcznik kuchenny i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Gdy będziesz gotowy do podania, dodaj jagody pszenne do fasoli i skropić winegretem. Wrzucić do połączenia i doprawić solą i pieprzem, w razie potrzeby.