Prosciutto-Słomki Parmezan

Prosciutto-Słomki Parmezan
Prosciutto-parmezan słomki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Mieszanka ciasta francuskiego, parmezanu, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słomki Parmezan, Słomki Z Parmezanem, oraz Parmezan Czosnek Słomki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąka powierzchnia robocza i wałek do ciasta. Ustaw ciasto francuskie na powierzchni, posypać lekko mąką i rozwałkować w prostokąt o średnicy około 8 cali. do 12 W. i 1/8 po. gruby. Ułóż ciasto tak, aby było poziome i równomiernie przyciąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
3
Lewą połowę ciasta przykryć 1 warstwą prosciutto. Za pomocą tarki lub tarki, drobno zetrzeć dużo parmezanu na prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
4
Umyć prawą połowę ciasta umyć jajkiem i złożyć prosciutto i parmezan, jak zamknięcie książki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Posyp wierzch mąką i zwiń z powrotem w prostokąt prawie tak duży, jak ten, z którym zacząłeś. Połowę ciasta przykryć kolejną warstwą plastrów prosciutto i startego parmezanu, a drugą połowę umyć jajkiem. Złóż jajko na pół i zwinąć szpilką kilka razy, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Ostrym nożem pokrój ciasto wzdłuż na 1/3 cala.- szerokie paski. Przekręć każdy pasek luźno kilka razy i połóż na nieczystej blasze do pieczenia (popchnij końce na arkuszu, aby słoma nie odkręciła się; możesz potrzebować 2 arkuszy). Blaty pasków lekko z myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
7
Piec słomki, aż średni Złoty Kolor, 12 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Ostudzić 1 minutę, a następnie delikatnie poluzować z arkusza łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn