Prosciutto Provolone Panini
Prosciutto Provolone Panini wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 401 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką ser provolone, chleb, prosciutto i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Podobne przepisy obejmują Presto Pesto Panini (z Prosciutto, Provolone i papryką ) , Co robiłem na wakacjach (Plus Salami, Prosciutto i Provolone Panini), oraz Roast Beef & Provolone Panini.
Instrukcje
Na czterech kromkach chleba ułóż plasterek sera, plasterek prosciutto i drugi plasterek sera. Na wierzch z pozostałym chlebem.
Posmaruj obie strony kanapek olejem; posyp szałwią. Gotuj w panini lub grillu wewnętrznym, aż chleb zostanie upieczony, a ser się rozpuści.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Bibbiano Chianti Classico Riserva z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Dobrze wyważone, aromatyczne wino, które jest szczególnie dobre dla rocznika. Oferuje atrakcyjne czerwone wiśnie i jagody oraz pikantne, dymne nuty herbaty garrigue I lapsang suchong na nosie i podniebieniu. Ma jedwabisty atak, dobrze wyważone podniebienie i trwałe wykończenie.