Prosciutto Provolone Panini

Prosciutto Provolone Panini
Prosciutto Provolone Panini wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 401 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką ser provolone, chleb, prosciutto i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Podobne przepisy obejmują Presto Pesto Panini (z Prosciutto, Provolone i papryką ) , Co robiłem na wakacjach (Plus Salami, Prosciutto i Provolone Panini), oraz Roast Beef & Provolone Panini.

Instrukcje

1
Na czterech kromkach chleba ułóż plasterek sera, plasterek prosciutto i drugi plasterek sera. Na wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
SerSer
ChlebChleb
2
Posmaruj obie strony kanapek olejem; posyp szałwią. Gotuj w panini lub grillu wewnętrznym, aż chleb zostanie upieczony, a ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Bibbiano Chianti Classico Riserva z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Dobrze wyważone, aromatyczne wino, które jest szczególnie dobre dla rocznika. Oferuje atrakcyjne czerwone wiśnie i jagody oraz pikantne, dymne nuty herbaty garrigue I lapsang suchong na nosie i podniebieniu. Ma jedwabisty atak, dobrze wyważone podniebienie i trwałe wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn