Prosciutto-owinięta Gorgonzola z rukolą
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Prosciutto owinięte Gorgonzola z rukolą może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Ten przepis służy 60. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka młodej rukoli, prosciutto, sera gorgonzola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosciutto Owinięte Gorgonzola Nadziewane Figi, Pizza Prosciutto, Rukola I Gorgonzola, oraz Prosciutto zawinięte Figowo-orzechowe placki z gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując z 1 plasterkiem prosciutto na raz, pokrój prosciutto w poprzek na 3 prostokąty. Miejsca prosciutto kawałki 2 cale od siebie na powierzchni roboczej. Ułóż 3 liście rukoli obok siebie na szczycie każdego kawałka prosciutto, pozwalając wierzchołkom rozciągnąć 1 cal na 1 długi bok prosciutto. Wierzch każdej z nich wymieszać z około 1 łyżeczką sera. Nacisnąć 1/2 łyżeczki porzeczki do sera na szczycie każdego kawałka prosciutto. Zaczynając od 1 krótkiego końca każdego kawałka prosciutto, zwinąć ciasno, w stylu galaretki.
Przenieś na talerz. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Rolki przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce.)