Prosciutto, figi i ser kozi Quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Prosciutto, Figa, i Quesadillas z kozim serem spróbować. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 18g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka konfitur figowych, kremowy ser kozi, tortille z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać figi można śledzić to danie główne z Panna Cotta Z Figami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Kozi Ser-Radicchio Quesadillas, oraz Quesadillas ze szparagami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Ułożyć 4 tortille, każdą posmarować połową koziego sera. Prosciutto i figi podzielić i umieścić na wierzchu koziego sera. Wierzch z serem jack i pozostałe tortille. Gotować na gorącym naoliwionym grillu 3 do 4 minut na stronę lub aż ser się stopi.
Podawać na gorąco z konfiturami figowymi na boku.
INDOOR: przygotuj quesadillas zgodnie z zaleceniami. Na patelni wystarczająco duże, aby zmieścić tortille lub patelni elektrycznej, podgrzać 1 do 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie smaż obie strony quesadillas przez 2 do 3 minut lub do złotego koloru; obracając dużą łopatką.
Dekoruj zgodnie z zaleceniami.