Prosciutto, figi i ser kozi Quesadillas

Prosciutto, figi i ser kozi Quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Prosciutto, Figa, i Quesadillas z kozim serem spróbować. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 18g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka konfitur figowych, kremowy ser kozi, tortille z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać figi można śledzić to danie główne z Panna Cotta Z Figami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Kozi Ser-Radicchio Quesadillas, oraz Quesadillas ze szparagami i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ułożyć 4 tortille, każdą posmarować połową koziego sera. Prosciutto i figi podzielić i umieścić na wierzchu koziego sera. Wierzch z serem jack i pozostałe tortille. Gotować na gorącym naoliwionym grillu 3 do 4 minut na stronę lub aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
ProsciuttoProsciutto
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawać na gorąco z konfiturami figowymi na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem FigowyDżem Figowy
4
INDOOR: przygotuj quesadillas zgodnie z zaleceniami. Na patelni wystarczająco duże, aby zmieścić tortille lub patelni elektrycznej, podgrzać 1 do 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie smaż obie strony quesadillas przez 2 do 3 minut lub do złotego koloru; obracając dużą łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Dekoruj zgodnie z zaleceniami.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn