Pronto-Nadziewane Muszle Makaronu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pronto nadziewane muszle makaronu spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, szpinak, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duże Makarony Nadziewane Muszelki, Nadziewane Muszle Makaronu, oraz Pieczone Nadziewane Muszle Makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować skorupki makaronu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem dobrze odcedzić posiekany szpinak, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Szpinak, kurczak, bazylia i kolejne 4 składniki wymieszać. Łyżka wymieszać równomiernie do muszli.
Rozłóż połowę słoików sosu Alfredo w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Ułóż nadziewane muszle makaronu na sosie, a pozostały sos zalej muszlami.
Piec, przykryte, w 350 przez 40 do 45 minut lub do napełniania jest gorąca i sos jest bąbelkowy.
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i zamrozić do 1 miesiąca. Odwilż w lodówce 24 godziny.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Piec, pod przykryciem, przez 1 godzinę i 20 minut.