Kremowa Krewetka Fettuccine
Need a pescatariańskie danie główne? Kremowe krewetki Fettuccine może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, serek Philadelphia, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Fettuccine z krewetkami i boczkiem, Kremowa Szynka Fettuccine, oraz Kremowy Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając szparagi do wrzącej wody przez ostatnie 3 min.
Tymczasem podgrzej dużą patelnię nonstick rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu. Wymieszać z serem śmietankowym i sokiem do wymieszania.
Dodaj krewetki; gotować na małym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić mieszaninę makaronu; umieścić w dużej misce.
Dodaj mieszaninę krewetek; wrzucić do herbu.
Posypać parmezanem i skórką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.