Prażone szparagi i pomidory
Prażone szparagi i pomidory to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 28 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, tymianku, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi pieczone z pomidorami, Szparagi pieczone z pomidorami balsamicznymi, oraz do prażonych szparagów i pomidorków koktajlowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 funt przyciętych szparagów, 1/2 szklanki pomidorów wiśniowych lub winogronowych, 1/3 szklanki pokrojonej szalotki, 1 1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na patelni z galaretką. Posmarować lekko sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 6 minut lub do chrupkości.