Prażone szparagi i pomidory

Prażone szparagi i pomidory
Prażone szparagi i pomidory to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 28 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, tymianku, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi pieczone z pomidorami, Szparagi pieczone z pomidorami balsamicznymi, oraz do prażonych szparagów i pomidorków koktajlowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz 1 funt przyciętych szparagów, 1/2 szklanki pomidorów wiśniowych lub winogronowych, 1/3 szklanki pokrojonej szalotki, 1 1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na patelni z galaretką. Posmarować lekko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
świeży Tymianekświeży Tymianek
SzparagiSzparagi
SzalotkaSzalotka
CzereśnieCzereśnie
PieprzPieprz
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w 400 przez 6 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn