(Prawie) Rolada mojej babci
(Prawie) Rolada mojej babci to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 565 kalorii, 39g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Flatiron stek, sól i pieprz, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roladen babci Schwartz, Rouladen, oraz Roladen lub Rinderroulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W małej patelni saute na średnim ogniu, gotować boczek na tyle, aby uzyskać tłuszcz, i odstawić. Sól i pieprz steki i położyć płasko na dużej desce do krojenia.
Posmaruj górną część plasterków wystarczającą ilością musztardy, aby pokryć.
W małej misce, wrzucić razem połowę cebuli z marynowanym smakiem i zarezerwowanym boczkiem.
Rozłóż mieszankę cebuli na mięsie. Zaczynając od krótkiego końca, zwiń mięso w stylu jellyroll i zabezpiecz sznurkiem kuchennym.
Rozgrzać olej w średnio ciężkim garnku lub piecu holenderskim na średnim ogniu i brązowo wszystkie strony mięsa.
Wyjąć mięso z patelni, i dodać pozostałą cebulę, marchew i seler i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować jeszcze minutę. Podsmażyć patelnię winem, a następnie dodać pomidory z puszki (z sokiem).
Nestle mięso z powrotem na patelni, doprowadzić do gotować, przykryć, a następnie piec, aż mięso będzie miękkie, o 90 protokół. Obrócić mięso raz w połowie gotowania.