Prawdziwa Pizza Cheeseburger
Prawdziwa Pizza Cheeseburger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 797 kalorii, 42g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 46 fanów. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek z koperkiem, musztardę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza Cheeseburger, Pizza Big Cheeseburger, oraz Pizza Cheeseburger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, sól, i pieprz na gorącej patelni, aż mięso jest rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Wymieszać ketchup i musztardę w misce; rozprowadzić mieszaninę na skorupie pizzy.
Rozłóż ser mozzarella i cheddar na mieszaninie ketchupu i top z wołowiną i cebulą.
Przenieś pizzę na dużą blachę do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 20 minut. Top z ogórków i pozostawić do ostygnięcia pizzy przez 5 minut. Top z rozdrobnioną sałatą i pomidorami przed krojeniem i podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo