Południowo-Zachodnia Sałatka Warstwowa Z Kurczakiem
Południowo-zachodnia Sałatka warstwowa z kurczakiem jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka mieszanki przypraw taco, filiżanki deli rotisserie kurczak, ranczo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niskotłuszczowa Południowo-Zachodnia Sałatka Warstwowa, Południowo-Zachodnia Sałatka Warstwowa, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Warstwowa Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż sałatę na dużym talerzu. W 10-calowej patelni nonstick, umieść kurczaka i zarezerwowany płyn z kukurydzy.
Posypać mieszanką przypraw taco. Gotować na średnim ogniu od 2 do 3 minut, stale mieszając, aż do wymieszania i dokładnego ogrzania.
Ułóż mieszankę kurczaka na sałacie.
Posypać serem i kukurydzą.
Skropić sosem; na wierzch polać wiórkami kukurydzianymi.