Powolna kuchenka Bażant z grzybami i oliwkami
Powolna kuchenka Bażant z grzybami i oliwkami jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mielony pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: do powolnego gotowania miód z kurczakiem i pieczarkami, 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), oraz Kurczak balsamiczny z oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę, sól i pieprz w zamykanej plastikowej torbie; wstrząśnij, aby wymieszać.
Umieścić kawałki bażanta w mieszaninie mąki i wstrząsnąć, aż równomiernie pokryte.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Z kawałków bażanta wymieszać nadmiar mąki i wstawić do gorącego oleju. Gotować, aż bażant będzie brązowy z obu stron, o 3 minut na stronie.
Umieść bażanta w powolnej kuchence, zastrzegając olej na patelni. Cebulę ugotować w pozostałym oleju, aż zmiękną, o 3 protokół. Wymieszać z grzybami i czosnkiem, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż grzyby zmiękną i czosnek zmiękł, o 5 minut więcej.
Wlać wino na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 5 minut, a następnie wlać bulion z kurczaka i powrócić do wrzenia.
Wlać mieszaninę grzybową do powolnej kuchenki i posypać pokrojonymi w plasterki czarnymi oliwkami.
Przykryj i gotuj na wysokiej przez 4 godziny lub niskiej przez 7 godzin.