Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa

Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj aromatyczne pachnące Ramię wieprzowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 174 kalorie, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 5 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś łopatkę wieprzową, chiles, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Wolno Pieczona, Wolno pieczone łopatka wieprzowa, oraz Łopatka wieprzowa wolno pieczona z koprem włoskim i pomarańczą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotowanie wieprzowiny trwa 24 godziny, co nie jest powodem do niepokoju, ponieważ przez około 23 godziny i 55 minut całkowicie go ignorujesz. I sprawia, że twój dom pachnie jak dom powinien.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
Tak więc, jeśli planujesz zjeść to na niedzielny lunch, około sobotniego obiadu, rozgrzej swój (czysty) piekarnik do najgorętszego, jaki pójdzie. Posadź skórkę wieprzową-side-up na stojaku nad patelnią do pieczenia. Lubię używać moździerza i tłuczku, aby moja pasta, ale można po prostu zetrzeć czosnek i imbir (tarka do mikropłytek jest narzędziem do pracy) i wymieszać chiles, łyżkę oleju i 2 octu, jeśli chcesz. W przeciwnym razie, Funt razem obrane posiekany imbir i obrane goździki ze świeżymi chiles, dodając łyżkę oleju i 2 octu, gdy są zgniecione i pasty podobne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Używając palców, pocierać tę pastę na punktowanej skórze, wciskając kawałki w linie cięcia skórki. Przesuń się do piekarnika i włóż do tacy, pozostawiając ją na 30 minut. Tymczasem do miski, w której wymieszałeś pastę, wlej 2 Pozostałe łyżki oleju i octu. Kiedy wieprzowina miała pół godziny, wyjmij ją z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 225 stopni F. teraz Odwróć wieprzowinę: uważam, że najłatwiej jest ją podnieść ręcznie nosząc rękawice kuchenne. Brudzą się, ale jest pralka...
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Wlać olej i ocet Na spodzie (który jest teraz najwyższy na stojaku) i umieścić wieprzowinę z powrotem w niskim piekarniku, pozostawiając ją tam na 23 godziny. (Właściwie, można zostawić go dłużej. Jedną z radości jest to, że nie może się rozgotować.) W każdym razie, po 23 godzinach, lub 30 do 40 minut przed faktycznie chcesz jeść, włączyć piekarnik z powrotem do najwyższej pójdzie, usunąć wieprzowinę i włączyć go z powrotem trzaskanie stronie do góry. Włóż go z powrotem do piekarnika na 30 minut, w którym to czasie będzie gorące i chrupiące, choć można dać mu kolejne 10, Jeśli czujesz, że potrzebuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć, pokroić trzeszczenie poziomym ruchem noża i rozbić na łatwe do układania kawałki, a następnie rozpocząć rzeźbienie lub ciągnięcie delikatnego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn