Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj aromatyczne pachnące Ramię wieprzowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 174 kalorie, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 5 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś łopatkę wieprzową, chiles, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Wolno Pieczona, Wolno pieczone łopatka wieprzowa, oraz Łopatka wieprzowa wolno pieczona z koprem włoskim i pomarańczą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotowanie wieprzowiny trwa 24 godziny, co nie jest powodem do niepokoju, ponieważ przez około 23 godziny i 55 minut całkowicie go ignorujesz. I sprawia, że twój dom pachnie jak dom powinien.
Tak więc, jeśli planujesz zjeść to na niedzielny lunch, około sobotniego obiadu, rozgrzej swój (czysty) piekarnik do najgorętszego, jaki pójdzie. Posadź skórkę wieprzową-side-up na stojaku nad patelnią do pieczenia. Lubię używać moździerza i tłuczku, aby moja pasta, ale można po prostu zetrzeć czosnek i imbir (tarka do mikropłytek jest narzędziem do pracy) i wymieszać chiles, łyżkę oleju i 2 octu, jeśli chcesz. W przeciwnym razie, Funt razem obrane posiekany imbir i obrane goździki ze świeżymi chiles, dodając łyżkę oleju i 2 octu, gdy są zgniecione i pasty podobne.
Używając palców, pocierać tę pastę na punktowanej skórze, wciskając kawałki w linie cięcia skórki. Przesuń się do piekarnika i włóż do tacy, pozostawiając ją na 30 minut. Tymczasem do miski, w której wymieszałeś pastę, wlej 2 Pozostałe łyżki oleju i octu. Kiedy wieprzowina miała pół godziny, wyjmij ją z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 225 stopni F. teraz Odwróć wieprzowinę: uważam, że najłatwiej jest ją podnieść ręcznie nosząc rękawice kuchenne. Brudzą się, ale jest pralka...
Wlać olej i ocet Na spodzie (który jest teraz najwyższy na stojaku) i umieścić wieprzowinę z powrotem w niskim piekarniku, pozostawiając ją tam na 23 godziny. (Właściwie, można zostawić go dłużej. Jedną z radości jest to, że nie może się rozgotować.) W każdym razie, po 23 godzinach, lub 30 do 40 minut przed faktycznie chcesz jeść, włączyć piekarnik z powrotem do najwyższej pójdzie, usunąć wieprzowinę i włączyć go z powrotem trzaskanie stronie do góry. Włóż go z powrotem do piekarnika na 30 minut, w którym to czasie będzie gorące i chrupiące, choć można dać mu kolejne 10, Jeśli czujesz, że potrzebuje.
Wyjąć, pokroić trzeszczenie poziomym ruchem noża i rozbić na łatwe do układania kawałki, a następnie rozpocząć rzeźbienie lub ciągnięcie delikatnego mięsa.