Powoli gotowana szynka i ziemniaki Chowder
Powolne gotowane szynka i ziemniaki Chowder może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz skondensowany krem z rosołu, cebuli, ziemniaków i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Gotowana Na Wolnym Ogniu, Zupa Kukurydziana Wolno Gotowana, oraz Zupa Ziemniaczana Wolno Gotowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 3 szklanki ciepłej wody z podstawą rosołu w powolnej kuchence, aż baza zupy się rozpuści; wymieszać śmietanę z rosołu, aż będzie prawie gładka.
Wymieszać ziemniaki, szynkę, kukurydzę, żółtą cebulę i masło do mieszaniny zupy.
Umieść mąkę i 1/2 szklanki wody w małym pojemniku z pokrywką i dobrze wstrząśnij, aby połączyć się w gładką mieszaninę; mieszaj mieszaninę mąki do zupy.
Wymieszać natkę pietruszki, koperek i nasiona selera. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Gotować chowder na wysokiej przez 4 godziny lub niskie przez 8 godzin, mieszając raz lub dwa razy podczas gotowania.