Raita
Przepis Raita może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w okolicy 5 minut. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka papryki, cayenne, ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ten przepis od Serious Eats ma 8 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to palak raitan lub easy szpinak raita / raita s, burhani raita, jak zrobić burhani raita / boorani raita, oraz cebula raita, jak zrobić cebulę raita | pyaaz ka raita.
Instrukcje
W średniej misce połącz wszystkie składniki.
Ubijać, aż będzie gładka i równomiernie wkomponować przyprawy. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.